top of page

The Golden Parrot
photo studio Uppsala

Välkommen att boka tid med oss i vår professionella fotostudio . Vi planerar, stylar, fotograferar och redigerar bilder av hög kvalite. Vi arbetar med folk i alla åldrar, familjer, and kärlekspar. Vi gör också produktfotograferingar och editorials för företag och varumärken. Kolla in våra olika paket och boka din tid med oss idag! Vi svarar gärna på frågor via mail eller telefon.

Smidig bokning

Kontakta oss

Kolla in våra erbjudande och priser för att sedan enkelt kontakta oss genom vårat formulär eller på våran e-mail.

Vi hör av oss

Vi ringer upp dig för att ge en liten introduktion i hur allt fungerar, vi svara på frågor samt bestämmer en tid för fotograferingen.

profilfoto

Behöver du ett utrålande och proffsionellt foto för jobbansökningen eller den perfekta profilbilden? Vi erbjuder en smidig och billig plåtning som ger ett proffsigt resultat.

400 SEK​

15 minuter

Happy Portrait
Mother and Sons

Familje Porträtt

Boka tid för att ta en underbar bild på dina allra närmsta. På 90 minuter hinner vi prova på olika stilar, formella men också mer avslappnade bilder. Vi kan enkelt byta mellan bakgrunder och använda oss av rekvisita för mer unika bilder.

1000 SEK​

60 minuter​

max 12 personer

Gravidbilder

Bilden du aldrig kommer att glömma. För en lyckad gravidfotografering, behöver man gott om tid, fri från all stress. Det är ett väldigt intimt ögonblick och ett viktigt foto. Därför erbjuder vi en längre plåtning så att du kan komma till ro och känna dig bekväm samt att vi har tid att testa olika poser och stilar. 

1600 SEK​

90 minuter

Pregnancy Photoshoot
A6406303-Redigera.jpg

Model fotografering

Drömmer du om att bli model? Eller vill du få fram din snyggaste sida? Vi kan göra din dröm verklighet och låta dig prova på att vara model i en dag. Vi planerar inför plåtningen tillsammans och väljer en look du vill uppnå.

2000 SEK​

120 minuter​

Creative photoshoot

Vi erbjuder också kreativa plåtningar av såväl produkter som personer. Detta är speciellt riktat till företag och varumärken samt kreativa yrkesmän så som musiker och influensers. Vi kan hjälpa dig att ta dina ideer och kreativa projekt till nästa nivå.

  • Planering

  • Styling

  • Retuschering

Kontakta oss för pris

_A641921.jpg

Bokning

PORTFOLIO

Leverans

Efter fotograferingen väljer du enkelt ut dina foton i ett digitalt fotoalbum. Det är smidigt och jätte enkelt!

Vi förbereder de foton du valt ut och när vi är klara så skickar vi ut bilderna för revision.

När du är nöjd med resultatet så slutför vi beställningen och önskar du tryckta bilder så skickar vi iväg dem för tryck.

Vi erbjuder frakt samt gratis upphämtning och de digitala bilderna är superenkla att ladda ner via internet!

Pris

Bilder

  • 1 Foto 300 SEK

  • 5 Foton 250 SEK/st

  • 10 Foton 200 SEK/st

Tryck

20x30

30x30

30x40

750kr

40x40

40x50

40x60

50x50

1200kr

50x70

60x60

60x80

60x90

70x70

1500kr

bottom of page